Fastränteplacering så fungerar det

Många har sparkapital som de vill låta växa till sig på ett bra vis. Att ha en bra plan för sitt sparande är av avgörande betydelse för att lyckas nå sina mål.

Flera banker erbjuder sina kunder fastränteplacering en sparform som på många vis liknar högräntekonto väldigt mycket. Den avgörande skillnaden mellan dessa båda är att den förstnämnda innebär att du låser ett fast belopp under en specifik tid hos banken. Under avtalstiden kan du varken göra insättningar eller uttag från fasträntekontot. Belöningen för att låsa sparpengarna under en fixerad tid är att du får en högre sparränta. Utöver en bättre ränta, omöjliggör detta upplägg att du impulsivt förbrukar ditt sparkapital i en svag stund.

Fastränta på sparkontotVill du att dina sparpengar skall vara 100% säkra bör du satsa på ett fasträntekonto med insättningsgaranti. I dagsläget har de flesta banker insättningsgaranti på denna sparform. Om du menar allvar med ditt sparande är fastränteplacering definitivt värt att överväga. Kontakta din bank för aktuella sparräntor redan idag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/barnensbut/domains/xn--hgrntekonton-icb3w.se/public_html/wp-content/plugins/seo-ultimate/includes/jlfunctions/arr.php on line 64